top of page

Partim de les sensacions com a base del cos. En un treball orientat tant cap al coneixement propi com mutu, utilitzem tècniques d’expressió i moviment corporal per transitar per diferents estats emocionals. 

Sense delimitar un medi artístic concret des de l’inici, el resultat d’aquests treballs corporals és fruit d’aquelles interaccions sorgides en el transcurs de la vivència i queda plasmat en les expressions artístiques més diverses.

CORPOREÏTATS

Aquesta instal·lació és el resultat d'un taller experimental amb la finalitat de generar un espai íntim entre dones on reflexionar i treballar des del cos, la corporeïtat i les emocions, observant els vincles i relacions que el cos femení manté amb la naturalesa. 

origen

Resultat fototgrafic de la performance ORIGEN, que reivindiaca la importància de tornar a establir els vincles que hem trencat, de valorar i reconèixer les nostres necessitats tant afectives com reproductives.

PROXÈMIA

Exposició del taller 'Nous formats expositius' realitzat a l'Espai Jove Boca Nord.


Durant els mesos de taller, es va investigar sobre el concepte d'exposició, configurat desde les divereses disciplines que aportava cada participant.

La mostra presenta un recorregut interactiu, en el qual l'espectador agafa el rol d'objecte exposat segons la seva proximitat amb cada element de l'exposició. 

 

en construcción

En una nau industrial es recrea un espai íntim a partir d'elements trobats i en desús que, a través de la seva reorganització, acaben conformant una escenografia. Allò íntim s’exposa.

I l'atmosfera de l'espai de producció es transforma: l'ambient inhòspit passa a ser un lloc còmode, habitable, construït per consens entre els que han participat en l'acció.

bottom of page