top of page

Autogestionada, mutant i diversa, l'autoedició és un format que posa la llibertat creativa en un primer pla. 

Amb la utilització d’aquest format i mitjançant metodologies col·laboratives, obrim espais inclusius que serveixen com a vía d’expressió, a la vegada que ens acosten a les múltiples realitats del nostre context social.

Vulnerable

Vulnerable és un recull de poemes i escrits en català i castellà de la mà d’Anna Sentís, acompanyats de la força de les fotografies de ilium Collective.

 

El projecte neix de la necessitat de parlar sobre una realitat de totes, diversa i complexa. És un crit a deixar-se veure; treure’s filtres, murs i perjudicis per posar-se davant d’una mateixa i d’aquella a qui tenim al costat, descobrint què ens commou i com ens afecta.

WhatsApp Image 2021-11-09 at 09.40.43.jpeg
TITOLTRANSPARENT.png

La purga és una publicació trimestral que recull les expressions dels reptes que suposa el nostre dia a dia.

Reivindica l’origen d’un medi com el fanzine: la llibertat d’expressió, la mutabilitat i el crear comunitat; i els uneix a la força i la responsabilitat de la lluita feminista. Ofereix un espai obert a totes, segur i lliure de censura des del qual expressar-se, denunciar, combatre, resistir i cuidar-se.

Segueix-nos a les nostres xarxes per estar al corrent de la temàtica del següent número i envia'ns la teva aportació!

portada2.png

Pots descarregar-te les publicacions aquí: 

nº1

femzine.jpg

FEMZINE és un cicle de tallers impulsats des de la Fanzinoteca Feminista XOXOXO,  des d’on reivindicar el compromís de la lluita feminista i la llibertat d’expressió que el fanzine ofereix.

El taller busca obrir el món del fanzine a les seves participants a través d’un breu recorregut per la seva historia, les seves tècniques i el seu caràcter disruptiu.

Unides, creatives i combatives expliquem les històries d’aquelles que han alçat ven fort la veu.

Pots descarregar-te les publicacions aquí: 

nº1

Captura de Pantalla 2020-09-29 a les 20.

Inquietes sorgeix de tallers artístics realitzats amb adolescents. A partir del context social actual i a través de dinàmiques grupals, es busca fomentar la interrelació entre membres del grup així com la sensibilització envers la realitat que els envolta.

L’objectiu del projecte és proporcionar un espai de creació participativa i treball comunitari inclusiu, on el procés preval per sobre del resultat final. L’autoedició d’un fanzine és, doncs, el pretext per mobilitzar energies i anàlisi col·lectius. 

Considerem les tècniques artístiques com una eina que ens ofereix possibilitats transformadores des de la creativitat, essent imprescindibles en una etapa plena d'inquietuds

portada femzine.jpg
Captura de Pantalla 2020-09-29 a les 20.
bottom of page