top of page

Què és Vulnerable?

 

Vulnerable és el nostre primer llibre, un projecte cooperatiu de literatura i fotografia realitzat entre Anna Sentís i ilium. 

El projecte sorgeig de la necessitat de parlar sobre una realitat de totes, diversa i complexa. És un crit a deixar-se veure; treure’s filtres, murs i perjudicis per posar-se davant d’una mateixa i d’aquella a qui tenim al costat, descobrint què ens commou i com ens afecta.

Vulnerable agafa tot lo personal per fer-ho polític. Perquè mostrar-nos vulnerables sempre serà revolucionari.

Com ens pots ajudar?

Participant al Verkami. Ho pots fer al link: vkm.is/llibrevulnerable

Comparteix el link del Verkami i/o aquesta publicació a les teves xarxes i a qui creguis que li pugui interessar el projecte. Si comparteixes, guardes o comentes les nostres publicacions a Instagram ens dónes visibilitat 🤗

Recompenses: Què pots obtindre a través de les aportacions.

Les recompenses son la nostra manera d'agraïr les vostres aportacions que sempre seran enteses com un intercanvi entre nosaltres. Son el recurs del qual disposem per agraïr-vos la vostra implicació al projecte.

Algunes de les recompenses que podeu obtenir:

Com va sorgir?

Anna Sentís (@lavulnerable a les xarxes), escriu des de que va aprendre a fer-ho i sent que les lletres són un refugi i alhora un buit al que llençar-se.

 

Apassionada també de les arts escèniques, comença a  fer recitals, reivindicant la revolució  social a través del feminisme, les cures, la xarxa amb els diversos  vincles i, en definitiva, tot allò que la fa sentir acollida en la seva vulnerabilitat.

Ens vam conèixer a en una #festalila organitzada per @comercsolidarireus , nosaltres haviem posat una paradeta amb fotos, fanzines i llibretes i l'Anna recitaba alguns dels seus texts aquella nit.

Ens vam seguir la pista i en alguna ocasió vam col·laborar plegades amb diversos fanzines.
Quan l'Anna va decidir que volia fer el llibre #Vulnerable tenia clar que volia que hi hagués fotografia i que volia que fòs ilium les que creessin aquesta part.

                 "No és un encàrrec, vull que aquest llibre també sigui vostre".

Vulnerable està sent per sobre de tot un aprenentatge, tant a nivell professional com personal. Un procés on allò més important és conèixer-nos mútuament.

 

Moltes estones compartides escoltant-nos per poder crear de manera col·lectiva, integrant totes les parts en un projecte que ja és comú. Fent-lo nostre mentres aprenem les unes de les altres i, sobretot, explorem noves maneres de ser-nos vulnerables. 

 

En el llibre, trobareu plasmat aquest procés en forma de poesía i fotografía. Un procés 

que representa la nostra cerca per identificar les estructures que no deixen mostrar-nos vulnerables. Un procés rellevant perquè no és només nostre, és un procés de totes. 

 

La vulnerabilitat és la nostra condició i necessitem crear un espai comú des d’on poder relacionar-nos-hi des de la cura i l’estima.

 

bottom of page