top of page

Apostem per qüestionar-nos els espais oberts al coneixement, la reflexió i la participació com a motor per generar un llenguatge crític, contemporani i creatiu.

visió

Volem una societat més justa i igualitària, construida entre totes des de la vivència i el sentir, que respecta l’entorn i les persones.

 

Una manera de viure que prioritza les relacions personals i afavoreix una vida digna per tothom, estimulant la solidaritat, el creixement de les persones i la presa democràtica de decisions des d’una intel·ligència lliure i col·lectiva.

Missió

Som una associació multidisciplinària que utilitza l’art com a eina per investigar i donar visibilitat a problemàtiques socials. Amb la intenció de trencar les barreres del mercat utilitzem la participació activa per generar projectes de totes i per a totes, fent arribar l’art a la gent i la gent a l’art.

Des d’una perspectiva antropològica, utilitzem mètodes etnogràfics per generar processos col•laboratius que obren espais de reflexió envers la societat i els seus individus, fomentant la lliure expressió i el pensament crític. Els eixos que treballem integren múltiples tècniques d’expressió que es complementen amb dinàmiques de facilitació i treball emocional.

 
Pretenem educar per pensar i pensar per transformar.

valors

COMUNITAT I XARXA 

Establir vincles i sinergies bidireccionals com a punt de partida per una comunitat solida i autogestionada.

PROMOCIÓ I DEFENSA DELS DRETS HUMANS

Vetllar per la integritat de totes les persones, defensant els principis i eines que promouen els respecte i la dignitat de l’esser humà.

CREATIVITAT I TRANSFORMACIÓ

La creativitat com a instrument a través del qual aprendre i crear vincles personals i afectius amb els que motivar el canvi social.

PENSAMENT CRITIC I LLIURE EXPRESSIÓ

Proporcionem espais lliures de censura des d’on poder reflexionar, defensar-se i combatre, on el mitjà s’adapta a la forma sigui quina sigui la seva expressió.

SOSTENIBILITAT I RESPECTE PEL MEDI AMBIENT

Creiem en la necessitat d’un interès real sobre la responsabilitat d’un consum sostenible, així com visibilitzar la possibilitat de crear nous circuits per a la transformació i reutilització dels materials que tenim al nostre abast.

COOPERACIÓ

Entenem el treball cooperatiu com a base d’uns uns resultats plurals, diversos i cítrics i així com també una eina d’equitat i suport mutu.

FEMINISME DE CLASSE

Situem a la dona treballadora com a subjecte estratègic clau per combatre el sistema i les violències que perpetua.

nosaltres

WhatsApp Image 2020-10-14 at 17.03.27.jp

Coral vicent

Graduada en Arts i Disseny i estudiant del máster de Disseny urbà: Art, Ciutat i Societat de l'Universitat de Barcelona. Tècnica superior de Joyería Artística i co-fundadora de l’associació ilium collective. A càrrec de la conceptualització i dinamització dels tallers, així com en la producció dels productes que ofereix l'associació.

irene bové

Graduada en Ciències Empresarials i estudiant del grau d’Antropologia i Evolució Humana. Co-fundadora de l’associació ilium collective. En l’actualitat coordina i dissenya projectes de mediació artística i memòria històrica. Ha col·laborat amb diversos col·lectius artístics, culturals i socials com Coexist, Hamilton House i Tiny House Creative.

anna bové

Técnica superior d’escultura, directora de lleure  i cursant el grau superior en ceràmica artística. Co-fundadora de l’associació ilium collective.  Actualment s’encarrega de coordinar i dissenyar els projectes pedagògics de l’associació. També participa en la producció i disseny de productes artesans.

col·laboradores

Eugenia D'Ermoggine - investigació i recreca

ayla pellicer-creació de projectes internacionals

rosina vilalta-desenvolupament de projectes socials

talleristes

elna busquets

laura turcó

POl muñoz

aline cortes

ines ibánez

COL·LABORACIONS

AÌOì_letras_logo_shadow_black.png
LOGO BOCA NARANJA.png
logo plathedro 2017.png
bottom of page