top of page

Amb la voluntat de caminar cap a un model de finançament autogestionat, oferim serveis per treballar en projectes que contribueixin a fomentar el pensament crític, la inclusió i la transformació social a través de tècniques artístiques i artesanals. 

Contacta’ns per més informació si estàs interessada en algun dels nostres serveis. 

tallers

En els nostres tallers busquem generar espais comuns on desconstruir plegades a través de tècniques artístiques, posant al centre de la nostra pedagogia la reconstrucció d’un pensament complex que contribueixi a la reducció de les diferències socials, entenent l’educació com el vehicle principal de canvi.

artesania i productes

Posem en valor una manera de fer sostenible, respectuosa amb el medi i vinculada al territori, així com el reconeixement de la tasca de les artesanes i de les tècniques analògiques. Per saber-ne més, fes una ullada a la nostra botiga.

maquetació i edició

Treballem de manera participativa i amb una perspectiva inclusiva en processos creatius que tenen com a resultat l’autoedició i publicació dels mateixos.

investigació i accions

Dissenyem i desenvolupem projectes d’investigació i accions performatives al voltant dels eixos de la memòria, els cossos i els espais. A través de la recopilació de fonts documentals, tècniques etnogràfiques i metodologies col·laboratives, indaguem en les memòries invisibilitzades, creant juntes un espai de lliure expressió que permet a les protagonistes assolir un paper d’agent actiu en la reelaboració de la memòria col·lectiva. Utilitzem l’expressió artística per a l’obtenció de nous formats de divulgació de la història que puguin arribar a un públic més ampli.

EXPOS, FIRES I MERCATS

Ens podràs trobar en diferents expos, fires i mercats del territori amb l’objectiu de conscienciar, difondre i generar sinergies amb projectes afins.

bottom of page